Vi er en jagtforening med ca. 250 medlemmer. Vi arbejder hele tiden på, at foreningen skal blomstre og udvikles.
Vi arbejder særligt meget med nyjægere og tilbyder gerne at være mentor på de forskellige jagter, som vi tilbyder.
Alle, unge som ældre, uøvet som øvet, er velkomne på vores skydebaner og i foreningen.
Har du lyst til at prøve lerdueskydning, så kan vi hjælpe dig godt på vej. Vi tilbyder altid gratis instruktør!
Her er en hyggelig og uformel tone i smukke omgivelser, placeret i militærets øvelsesterræn på Ringkøbingvej 3c.
Foreningen tilbyder også forskellige arrangementer og oplevelser.
Det kan være foredrag, kurser, krondyr safari eller en tur på hjortebanen.
Lige pt. arbejder vi på at lave en førstehjælpsdag til hunde.
Vi hører ofte, at HER ER RART AT VÆRE og at der sker mange ting i foreningen!
Og vi arbejder hele tiden på, at udvikle os og blive bedre.

Vel mødt. Vi glæder os til at se jer.

Nyheder fra Jagtforeningen

D. 25. August 2021 fik vi gennemført vores corona generalforsamling som skulle være afholdt i uge 8 ifølge sædvanen.

Vi sagde farvel og tak til Vores kasser Søren Lund Jensen og goddag og velkommen til Jakob Hofmann som ny kasser.

- Mogens Eliassen trådte af med tak og vi siger velkommen til Danny Daasbjerg.
- Hunde pokalen gik til Anders
Røjkjær Pedersen for flot hunde arbejde.
- Svend Erik Pedersen(æresmedlem) blev hyldet med nål for 55 års medlemsskab.
- Jacob Hofmann og Jonas Krohn modtog tak for deres arbejde for hjemmesiden.
- Jørgen Fruensgaard modtog tak for hans hjælp til regnskabet.
- Morten Overgaard var heldig, at vinde lodtrækningen på 10 valgfrie skydninger.

- Aftenen sluttede af med Anders Esben Christensen talte om han virke som mårhunde Kordinator.
- Jens Otto Hundsdahl fortale om hans virke med regulering af måger og råger i Holstebro.
- Sluttelig fortalte Karsten Vestergaard - Holstebro jagttegn om hans arbejde med jagttegns undervisning.

- Det er formandens indtryk, at de 32 fremmødte fik en god aften i godt selskab.